O Dr. Who κι ένα Χόμπιτ μπαίνουν σε μια Καντίνα…

Θα μπορούσε να είναι ένα διαγαλαξιακό ή διασυμπαντικό ανέκδοτο, αν θέλετε, αλλά είναι η πραγματικότητα. Ή περίπου.

Πολύ απλά ο Matt Smith, ο ενδέκατος Dr. Who της ομώνυμης, κλασικής βρετανικής σειράς επιστημονικής φαντασίας, αλλά και ο Dominic Monaghan που έγινε παγκοσμίως διάσημος ως “Merry” Brandybuck στην αριστουργηματική τριλογία The Lord of the Rings του Peter Jackson, έρχονται στο σύμπαν του Star Wars!

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για τους ρόλους που θα υποδυθούν οι γνωστοί ηθοποιοί, αν και σύμφωνα με το Variety, ο ρόλος του Matt Smith θα είναι σημαντικός. Όσον αφορά τον Dominic Monaghan, δεδομένου ότι έκανε δήλωση στο Twitter λέγοντας πως ο μακρινός γαλαξίας τον έχει επηρεάσει σχεδόν όσο και ο δικός μας και είναι ευτυχής που του δίνεται η ευκαιρία να γίνει μέρος του, μάλλον δε θα είναι κάποιο κρυφό cameo. Από την άλλη, μπορεί απλά να μην μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του έστω και για μια σύντομη εμφάνιση και εμείς τον καταλαβαίνουμε απόλυτα.Matt-Dom-Star-Wars-9

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Monaghan συνεργάζεται με τον J. J. Abrams, καθώς έπαιζε το ρόλο του Charlie Pace στη σειρά Lost και όπως φαίνεται είχε προσεγγίσει ο ίδιος τον Abrams από το 2014, με σκοπό να συμμετάσχει στο Episode VII. Φαίνεται ότι η επιθυμία του αγαπητού Χόμπιτ πραγματοποιήθηκε τώρα και το μόνο που μένει είναι να κάνουμε υπομονή για τον ενάμιση χρόνο που μένει ως το Δεκέμβριο του 2019, οπότε το Episode IX αναμένεται να φθάσει στις αίθουσες.

Σχολιάστε